Hoppa till sidans innehåll

Tävlingshandbok


Tävlingshandbok - Verksamhetsåret 2022
Utgåva 2022.1

 

Till dig som tävlar för Norsholms Ryttarförening

Här följer en liten vägledning till dig som tävlar för vår förening - lag eller individuellt. Det är jättebra om du tar del av detta innan du ger dig ut och tävlar. De anvisningar som du finner här är utarbetade och formellt beslutade av föreningens styrelse.

Innehållet uppdateras vid behov av styrelsen. Eventuella ersättningar (se nedan) är alltid villkorade föreningens ekonomiska situation. Styrelsen kan därför under verksamhetsåret komma att korrigera ersättningsnivåer och tidpunkter för utbetalning. Vi anger som du ser ett löpnummer som uppdateras för varje ny utgåva.

Hälsningar - Styrelsen i Norsholms Ryttarförening

 

Ersättning för anmälningsavgift för lagtävlan

Föreningen har alltid ambitionen att betala ersättning för anmälningsavgift avseende lagtävlan. Ansökan om ersättning sker till föreningens kassör.

 

Ersättning för resa vid lagtävlan

När du tävlar i något av föreningens lag kan föreningen efter ekonomisk förmåga bidra till milersättning till den eller de som ställer upp med transportfordon till och från tävlingsplatsen. Vi förutsätter att samåkning sker när så är möjligt. Storleken på milersättningen beslutas formellt av föreningens styrelse i slutet på verksamhetsåret och utbetalas retroaktivt.

Ansökan om milersättning skall ske skriftligt (epost eller papper) till lagansvarig. Ansökan skall godkännas av lagansvarig som sedan skickar attesterad ansökan till föreningens kassör. Ansökningar inlämnade efter 31 december beaktas ej.

 

Ersättning för anmälningsavgift uppvärmningsklass vid lagtävlan

Föreningen ersätter efter ekonomisk förmåga avgift för uppvärmningsklass.
Ansökan sker av lagansvarig och inlämnas till föreningens kansli.

 

Ersättning för veterinäravgift vid lagtävlan

Föreningen ersätter efter ekonomisk förmåga veterinäravgifter för de hästar som används vid lagtävlan. Ansökan sker av lagansvarig och inlämnas till föreningens kansli.

 

Priser och troféer vid vinst

Vid individuellt tävlande behåller du förstås eventuella priser och troféer själv. Priser i lagtävling fördelas inom laget efter vad lagmedlemmar och lagansvarig finner bäst. Eventuella lagtroféer förvaras i klubbhuset.

 

Vett och Etikett

När du är ute och tävlar såväl individuellt som i lag så förutsätter vi att du uppträder som en god representant för föreningen vid både med- och motgång. Det innebär att du följer tävlingsreglemente, arrangörens gällande regler och uppträder med förnuft och vänskap gentemot publik och dina medtävlande samt förstås dina hästar.

Uppdaterad: 16 DEC 2017 16:23 Skribent: Styrelsen

Postadress:
Norsholms RF - Ridsport
Öjeby Östergård
61021 Norsholm

Kontakt:
Tel: +46702981048
E-post: kansli@norsholmsrf.s...

Se all info