Hoppa till sidans innehåll

Om föreningen...


Norsholms Ryttarförening är en ideell kamratförening vars medlemmar har ett gemensamt intresse för hästar, ridsport och ett aktivt föreningsliv. Vi träffas, rider och umgås vid ridanläggningen Öjeby Gård, strax söder om Norsholm. Föreningen har verksamhet för såväl unga som gamla, motionärer och tävlingsryttare. Verksamhetens fokus varierar över tid beroende på intresset hos våra medlemmar. För närvarande är intresset för tävlingsverksamhet stort.

Föreningen är ansluten till Östergötlands Ridsportförbund som lyder under Svenska Ridsportförbundet och Svenska Riksidrottsförbundet.

Utbildning
Stall Spetz (stallspetz.se) med Fredrik, Johan och Ansa Spetz ansvarar för ridutbildningen. Här bedrivs undervisning för dig som är privatryttare. 
Samarbetet mellan Stall Spetz och föreningen är väl utvecklat och en del evenemang anordnas gemensamt. För att komplettera ridutbildningen arrangerar föreningen vissa utbildningsaktiviteter i form av föresläningar, även studiecirklar och kurser som tillhandahålls av bl a Östergötlands Ridsportförbund och SISU.

Föreningen har också ett samarbete med Staby Gård Ridcenter (stabygard.se) där en av våra medlemmar Sofia Bengsberg bedriver ridutbildning.

Tävlingsryttare
I föreningen finns många som är ute och tävlar på olika nivåer. Allt från lokala och regionala tävlingar och vidare upp till landslagsnivå. För att få tävla i ryttartävlingar krävs att man är medlem i en förening ansluten till Svenska Ridsportförbundet vilket Norsholms RF är sedan många år tillbaka.

Uppdaterad: 16 DEC 2017 16:09

Postadress:
Norsholms RF - Ridsport
Öjeby Östergård
61021 Norsholm

Kontakt:
Tel: +46702981048
E-post: kansli@norsholmsrf.s...

Se all info